Homne viimane reis Rohukülast Heltermaale viibib, kuna oodatakse jalgpallilaste bussi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väinamere Liinide teatel lükkub kolmapäeval, 14. augustil kell 22.00 väljumine Rohukülast kuni 30 minutit hilisemaks, et laev saaks ära oodata mandrilt tuleva bussi Hiiumaa jalgpallilastega.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul väljub kolmapäevane viimane reis mandrilt Hiiumaa suunas vahemikus 22.00–22.30.

„Palume reisijatel kindluse mõttes tulla sadamasse õigeks väljumisajaks, sest kohe, kui jalgpallilapsed on laevas, läheb sõiduks,“ teatas Hiiuväin.

Kolmapäevase viimase reisi palus edasi lükata Kärdla linnavalitsus. Hiiumaa jalgpallinoored osalevad sel nädalal Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrites. Laagri ühe osana sõidavad noored kolmapäeval Tallinna, kus võistlevad omavahel, osalevad staadionilaulupeol ja toetavad ühiselt Eesti koondist maavõistluses Lätiga. Hiiumaalt on Tallinnas 44 last ja 4 treenerit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments