Galerii: Läänemaa tantsupidu Lihulas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval Lihulas peetud maakonna tantsupeol “Veere, veere, päevakene” osales 400 täiskasvanud tantsijat. Peo rongkäik oli varasemast teistsugune: kolonni alustasid külgkorviga mootorrattad ja lõpetasid vanasõidukid, sest kultuuripäevadel oli peetud motokross ja vanasõidukite näitus.

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Obamacare
9 aastat tagasi

Hey, thanks for the article post. Will read on…

online business
9 aastat tagasi

I really like and appreciate your blog. Cool.