Birgit Õigemeel ja Mihkel Mattisen esitasid keelpillifestivalil ballaade

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Birgit Õigemeel

Eile esinesid Haapsalu kultuurikeskuses ligi 60-pealise publiku ees Birgit Õigemeel ja Mihkel Mattisen. Duo esitas ballaade ja ka pisut tempokamaid lugusid, mis seondusid muuhulgas suve ja merega.

Armastatud lood ja avalalt suhelnud esinejad meelitasid publiku ka kaasa laulma.

Õigemeel ütles, et tema on varem kahel korral keelpillifestivalil ka ise osalenud. Nimelt õppis ta üheksa aastat viiulimängu ja sellega seoses sattus ka Haapsalusse keelpillimängijate suvekursusele, kus esmakordselt ka oma hilisemat viiuliõpetajat Eva Punderit kohtas.

Ta lisas, et Haapsalu on ka üks tema lemmikumaid linnu Eestis ja ta üritab siin vähemalt korra suve jooksul ikka käia. “Siin tuleb selline Bullerby laste ja lapsepõlve tunne. Meri ja kohvikud lisavad linnale erilist hõngu,” rääkis ta.

Mattisen polnud varem keelpillifestivalil osalenud, kuid sõnas, et käib Haapsalus vahel sõpradel külas.

Pärast umbes tund aega kestnud kontserti pääsesid lava taha esinejailt autogramme küsima pisikesed fännid.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz