0

Ain Seppik astus Reformierakonda

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Endine siseminister, Keskerakonna liikmena Läänemaalt Riigikokku valitud Ain Seppik astus Reformierakonda ja kandideerib sügisestel kohalike volikogude valimistel Tallinnas.

Praegune Tallinna linnavolikogu liige Ain Seppik kinnitab, et tema soov on hoida ära Eestis vasakpööre. „Tõmbusin mõni aasta varem tipp-poliitikast tagasi ja plaanisin pigem jääda eksperdiks, kes aitab avalikkusel mõista poliitika telgitaguseid. Täna Tallinnas toimuv ei anna mulle siiski asu, siin on vaja muutuseid. Kavatsen juristina, vanaisana ja kasvõi autojuhina panustada nii ideede, kui lahenduste pakkumisega muudatustesse, mis Tallinnas sügisel toimuma peaks,” lausus Ain Seppik.

„Reformierakonnaga liitumist kaalusin pikalt, minu jaoks on tegu erakonnaga, kes nii parematel aegadel kui kriitilistel hetkedel ei ole läinud populismi teele ja esitab endale väsimatult küsimust – mida peaksime tegema, et Eestis oleks veel parem 5 või 15 aasta pärast? Õigupoolest kõik, kes soovivad Eesti vasakpööret ära hoida ja tahavad ka midagi selle vastu tegelikult teha, võiksid Reformierakonda astuda,” lisas Ain Seppik.

Reformierakonda astus ka teine tuntud endine keskerakondlane Toomas Varek, kes kinnitas soovi kandideerida tuleval sügisel kohalikel valimistel Rakveres. Reformierakondlased toetasid Varekit linnapeaks saamisel juba möödunud suvel. „Kogemused kinnitavad, et nii riigi kui linna juhtimine on meeskonnatöö ning Reformierakonda kui hästi töötavasse meeskonda astumine on loogiline samm,” ütles Rakvere linnapea oma liitumise põhjenduseks. Varek lisas, et talle on sümpaatne Reformierakonna parempoolne majanduspoliitika ning talle teeb head meelt, et võrreldes teiste Euroopa riikidega on Eesti väljavaated hea.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz