Politsei: Ärge jätke lapsi ja lemmikloomi valveta autosse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna laekus häirekeskuse Lääne keskusele kaks teadet sõidukitest, kuhu on jäetud valveta väikelapsed, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Heiko Leesment.

Politsei tuletab meelde, et palava ilmaga parklasse jäetud auto sisetemperatuur tõuseb väga kiiresti ja see on äärmiselt ohtlik nii lapse kui ka looma tervisele.

“Vältige olukordi, kus väikelaps või lemmikloom peaks jääma omapäi autosse, sest isegi kui tundub, et jõuate piisavalt kiiresti tagasi, tuleb valmis olla ootamatusteks,” paneb politsei inimestele südamele.

Lisaks manitseb politsei mitte jätma olukorra leevendamiseks lahti auto uksi või aknaid, samuti ei tohiks autot selle juurest lahkudes tööle jätta.

“Veenduge ennekõike oma lähedaste ja lemmikloomade heaolus ja seejärel hinnake kriitiliselt ka oma vara turvalisust,” kõlab politsei üleskutse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments