Läänemaa JK alistas Viimsi 6:0

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi võõrustas pühapäeval Haapsalu linnastaadionil Eesti meistrivõistluste III liiga kohtumises Viimsi MRJK koguni 6:0. Kolm väravat lõi Mark Kolosov, kaks Aare Avila ning ühe Aleksandr Molkov.

Kohtumist alustas Viimsi meeskond aktiivselt ning hoiti palju palli, kuid ohtlikke rünnakuid luua ei suudetud. Vastuseks Viimsi mängustiilile kasutas Läänemaa Jalgpalliklubi kiireid vasturünnakuid ning kaua ei pidanud ootama kui meeskonnaga taasliitunud Mark Kolosov läänlased 1:0 juhtima viiks. Kolosov sai karistusala ääres palli Aare Avilalt ning pööras kaitsjast mööda ning saatis tugeva löögi alla nurka.

Mark Kolosovi teine värav oli fantastiline soolovärav. Väravavaht Ken Sinkeviciuse pikast väljalöögist palli enda kontrolli alla saanud Kolosov alustas keskringi lähistelt palliga ning triblas sellega vastaste karistusalla, kus saatis ta palli Viimsi väravavahi seljataha.

Mõned minutid hiljem teenis Kolosov penalti, kui teda selga lükati. Penaltit läks ta ka ise lööma ning realiseeris selle edukalt. Enne vaheajale minekut sooritas ka ühe hea tõrje Ken Sinkevicius ning lisaks viis Aare Avila Vladislav Šikirjavõi söödust kodumeeskonna 4:0 juhtima.

Teisel poolajal viis Läänemaa Jalgpalliklubi 5:0 eduseisu Aleksandr Molkov, kes sooritas terava nurga alt pealelöögi Leonid Bragini läbisöödust. 6:0 värav oli Aare Avila teiseks väravaks. Hea läbisöödu väravale andis Aleksandr Molkov.

Läänemaa jalgpalliklubi on nüüd seitsme peetud mänguga kogunud 16 punkti ning asub liigatabelis kolmandal kohal. Järgmine mäng peetakse 13. juunil kell 19:00 Tallinnas JK Retroga. Järgmine kodumäng toimub 16. juunil kell 12:00 JK Kernu Kadaka vastu.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Ken Sinkevicius, Sander Kruus, Rener Uibopuu, Talis Tamm, Bert Rotberg, Leonid Bragin, Aleksandr Kovtun, Aare Avila, Vladislav Šikirjavõi, Aleksandr Molkov ja Mark Kolosov. Vahetusest sekkusid mängu Raiko Tähhe ja Mart Pulst.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments