Nädala vaadatuim saade oli “Pilvede all”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus otsustas tänavu sarjategijaid tänada Haapsalu tuntuse suurendamise eest Alveri preemiaga. Preemiataiese võttis linnapea Urmas Sukleselt (vasakul) vastu sarja produtsent Toomas Kirss. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu linnavalitsus otsustas tänavu sarjategijaid tänada Haapsalu tuntuse suurendamise eest Alveri preemiaga. Preemiataiese võttis linnapea Urmas Sukleselt (vasakul) vastu sarja produtsent Toomas Kirss. Foto: Arvo Tarmula

Eelmise nädala vaadatuim telesaade oli Kanal 2 sari “Pilvede all”, selgus uuringufirma TNS Emor teleauditooriumi mõõdikuuringust.

“Pilvede all”, mille tegevus toimub Haapsalus, kogus eelmisel nädalal 168 000 vaatajat. Teisele kohale tuli TV3 eetris olnud saade “Eesti meelelahutusauhinnad 2013”, mida vaatas 155 000 inimest ja kolmandale kohale TV3 eetris olnud saade “Selgeltnägijate tuleproov” 142 000 vaatajaga.

ETV publitsistikasaadet “Pealtnägija” vaatas 140 000 ja TV3 krimisarja “Kättemaksukontor” 136 000 inimest. Kuuendat ja seitsmendat kohta jagasid ETV sari “Õnne13” ja TV3 meelelahutussaade “Su nägu kõlab tuttavalt – parimad esitused”, mida mõlemat vaatas 134 000 inimest. Kanal 2 sketšisarja “Heeringas Veenuse õlal” vaatas 132 000 inimest.

Vaadatuimate saadete esikümnesse mahtusid veel 120 000 vaatajaga ETV nädalavahetuse uudistesaade “Aktuaalne kaamera. Nädal” ja 117 000 vaatajaga ETV uudistesaade “Aktuaalne kaamera”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments