Gear Racingu võistlejad alustasid Eesti meistrivõistlusi edukalt

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jaan Järveveer. Foto: erakogu
Jaan Järveveer. Foto: erakogu

Möödunud nädalavahetusel peetud kardispordi Eesti meistrivõistluste esimesel etapil Tabasalus olid rajal kõik kuus Gear Racingu võistlejat, kellest kaks said tõusta ka kõrgetele poodiumikohtadele auhindu vastu võtma.

Klassis Cadet saavutas meie meeskonna parimana teise koha Jaan Järveveer. Samas klassis esimest hooaega kaasa tegev Martin Juga sõitis end tublile kuuendale kohale.

Märksa võimsamas ja kiiremas klassis oli oma tulemuste eest võitlemas neli meie meeskonna sõitjat ja poodiumikoht ei jäänud samuti tulemata. Sel korral astus poodiumi kolmandale astmele meie vanim ja staažikaim võistleja Karl-Kenneth Neuhaus. Neljandale kohale sõitis ennast pärast ülipõnevat duelli meeskonnakaaslasega Robin Särg.

Kuigi laupäevane finaalsõit Tallinna külje all Tabasalu rajal kestis vaid 12 ringi, oli see täis põnevust ja ebaõnne alates stardist kuni finišini. Ruudulise lipu langedes sõitis üle lõpujoone kaheksandana Andreas Aulik, edestades oma sõiduga paari konkurenti ja tuues sellega meeskonnale väärtuslikud punktid.

Pärast stardipaugu kõlamist jäid pärast finaalsõidu esimeses kurvis toimunud avariid rajapervele neli kartautot, kelle hulgas ka Gear Racingu värvides samuti uues klassis oma debüüdi teinud Christofer Lepaste.

Kõik Gear Racingu võistlejad klassis Micro 60 on tulnud rajale uute, Itaalias HAASE tehases valmistatud raamidega. Nagu ühest suust kõlasid kõigi võistlejate kiidusõnad raamide tehniliste õnnestumiste kohta. HAASE raamid sobivad just meie Põhja-Euroopa radadele.

Gear Racingu meeskond tänab oma tänavusi toetajad.

Reimo Särg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments