1

Kanepi kaotas Šarapovale

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi jäi Madridi tenniseturniiri veerandfinaalis alla maailma teisele reketile Maria Šarapovale 2:6, 4:6.

Vaatamata kaotusele lisandub Kanepi edetabelipunktidele tuleval nädalal 250 punkti, sest Madridi nelja miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniir on oma tasemelt vaid üks aste nõrgem Suure Slämmi turniiridest.

See peaks Haapsalu tennisemängija tõstma maailma edetabelis praeguselt 51. kohalt kümmekond kohta kõrgemale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont.
Tont.

Ega alati ei saagi võita ja kaotus endast tugevamale pole häbi. Kindlasti pole Kaia suuremad võidud veel tulnud. Edu !! Kurb mõelda,kui ka tennises läheb samuti kui pärast Andrust- lihtsalt pole,keda vaadata…..

wpDiscuz