Võidukas Kanepi: vastane tegi palju vigu

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi sai täna Portugali WTA tenniseturniiril jagu Rumeenia mängijast Sorana Cirsteast 6:1, 6:2.

“Mängisin hästi, mul oli täna päris hea tennisetunnetus,” vahendab Kaia Kanepi kodulehekülg tema sõnu. “Tundsin ennast tugevalt ja kokkuvõttes oli väga hea mängida.”

Maailma edetabeli 26. koha mängija Cirsteaga oli Kanepi (WTA 40.) varem kohtunud viis korda ja võitnud neist kaks.

“Mängisin täna ise agressiivsemalt,” kirjeldas Kanepi. “Kuna vastane ka paugutab igat palli, siis ei tahtnud, et talle ei jääks lihtsad pallid ette. Proovisin teda jooksutada ja mängida julgemalt, täna tuli päris hästi välja kõik. Vastane eksis täna ka üsna palju. Samas ei saa mängus vastase eksimustele lootma jääda, kunagi ei tea, millal tal võib mäng välja tulla. Ma pidin ikka olema ise lõpuni agressiivne.”

Kaia Kanepi kohtub homme veerandfinaalis Ayumi Moritaga (Jaapan, WTA 43.), kes alistas Urszula Radwanska (Poola, WTA 32.).

“Järgmistest vastastest ei teagi midagi rääkida, ma ei ole kummagi vastu mänginud,” ütles Kanepi enne Morita ja Radwanska vahelise mängu võitja selgumist.

Möödunud aastal tuli Kaia Kanepi Portugali tenniseturniiri võitjaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments