Väinamere korvpalliliiga meistriks tuli Haapsalu Nice One

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väinamere korvpalliliiga 2013. aasta meistriks tuli esimest korda Haapsalu Nice One.

Viimaste aastate stabiilselt teine meeskond suutis rohkearvulise publiku ees vahelduva eduga kulgenud finaalmängus Orissaare SK vastu end kokku võtta ja võita 66:58 (poolaeg 29:25). Kolmandal veerandajal suutis Orissaare isegi korraks juhtima minna, kuid pingelise mängu lõpus hakkas hiilgama Jürgen Proosväli, visates olulisi korve ja andes surpersööte.

Nice One’i resultatiivseim oligi Jürgen Proosväli 20 punktiga. Väga head mängu näitas Silver Tuisk nii rünnakul (14 punkti) kui ka kaitses (5 vaheltlõiget). Ardo Jürjer viskas samuti 14 punkti. Vennad Peep Tammistu ja Peedu Tammistu võtsid mõlemad 9 lauapalli.

Sel hooajal head mängu näidanud Orissaare SK resultaiivseim mängija oli Andre Kuntsel 12 punktiga, lauas oli parim Aivo Laul (10 lauaga). Härmo Lambut andis 4 söötu ja tegi 4 vaheltlõiget.

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Adil
10 aastat tagasi

I haven’t had the pleasure of eiyjonng a butterscotch pie. Your description helped me piece together the next grail of my pie-eating quest! Remember to ask for a butterscotch pie next time to bring home and freeze for a rainy day. Please share a photo of that mysterious pie after you get back form the reunion! Thank you for entering the giveaway. ~Marilyn