Türi rahvasprindil osales seitse läänlast

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval sõidetud Türi rahvasprindil oli erinevates võistlusklassides stardis seitse Läänemaa meest. Oma sõiduga jäi kõige rohkem rahule Bruno Jakobi, kellele see oli esimene sprint asfaldil.

Auto tahab veel settimist, sest ta sõitis poja autoga. Bruno enda auto tuli just värvimisest ja ootab kokkulappimist. Kui see on tehtud, siis ta lubas pakkuda “vanadele kaladele” tõsist konkurentsi.

Paremad läänlased olidki isa Bruno ja poeg Egert Jakobi SU-klassis vastavalt 5. ja 6. kohaga. Kogenumatele kaotati vaid paar-kolm sekundit.

2WD-S klassis olid stardis Marko Kukuškin ja Valmar Gilden. Marko Kukuškin üritas sõita ülitäpselt, aga kahes voorus tõi see kaasa rajatähiste puuted ning karistused ja nii jäi tulemuseks 8. koht. Kuna Valmari autol olid esimeses voorus tehnilised probleemid, tuli tulemuse saamiseks sõita kindla peale kaks vooru. Sealt ka viimane, 14. koht.

4WD klassis oli Läänemaad esindamas Kaido Saul, oma kindla sõiduga saavutas ta 7. koha.

2WD-A klassis olid stardis Virtsu mehed vennad Rico ja Lauri Rodi, kes saavutasid 16 võistleja seas vastavalt 6. ja 10. koha.

Järgmine võistlus peaks toimuma 18. mail Kehala paarisrajal.

Kalle Kruusma

Türilt saavad punkte:
1) Urmas Roos – 20
2) Rainer Meus – 16
3) Bruno Jakobi – 14
4) Egert Jakobi – 12

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments