2

Juhtkiri: HÕFF toob koju

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu õudus– ja fantaasiafilmide festival on tänuväärne üritus, sest toob linna palju külalisi. Külalised ööbivad meie majutusasutustes, ostlevad meie poodides, rüüpavad õlut meie lokaalides. Ühesõnaga tulevad pealinnast ja turgutavad Haapsalu majandust. Üritus toimub tänavu kaheksandat korda. Aastatega on välja kujunenud kindel külastajaskond, suures osas pealinlased ja filmifriigid, kes ootavad igakevadist lühikest puhkusreisi mereäärsesse õuduste paradiisi pikisilmi.

Igal aastal nendivad aga korraldajad pärast festivali lõppu, et kõik oli äge, aga kahju, et kohalikud ei käi filme vaatamas. Kohalikud räägivad vastu, et milleks on vaja neid friike siia pidutsema.

Vähem teatakse, et kuna HÕFF toob linna elu, siis elus linn omakorda toob koju üliõpilased ja teised paremaile jahimaadele kolinud endised läänlased. HÕFFi ajal tulevad need, kes muidu harva Haapsallu satuvad. Tulevad ka need, kes üldse õõvafilmide vaatamisest huvitatud ei ole — inimestega täidetud tänavad, huvitavad võõrad ja rahvarohked peod toovad noored koju.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kohalik
Kohalik

Ükskord käisin. Sain templi mällu zoofiilia – sõprade filmist. Sain aru, et olin väga vales kohas.

mulk
mulk

Selliselt seda debiilset biorobotit aretataksegi .

wpDiscuz