Õpilasfirmade võistluse võitis “Kolm põrsakest”

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Londonis toimuval Euroopa õpilasfirmade võistlusel esindas Eestit õpilasfirma "Kolm põrsakest". Foto: Arvo Tarmula
Londonis toimuval Euroopa õpilasfirmade võistlusel esindab Eestit õpilasfirma "Kolm põrsakest". Foto: Arvo Tarmula

Eesti parimaks õpilasfirmaks kuulutas žürii täna Haapsalu kultuurikeskuses Hugo Treffneri gümnaasiumi firma “Kolm põrsakest”, kes on spetsialiseerunud teadusteatri tegemisele.

“Kolm põrsakest” esindab Eestit sügisel Londonis toimuval Euroopa õpilasfirmade võistlusel.

Teise koha sai Paide gümnaasiumi firma “Lusmägi”, kes pälvis ka Ernst & Youngi eriauhinna väga jõudsa arengu ja kiire kasvu eest ning riigipiiride ületamise eest. “Lusmägi” tooteks on muusikainstrumentide lisatarvikud.

Kolmanda kohaga auhinnati kiirkohtingu teenust pakkuvat firmat “Kelm” Tallinna 21. koolist. “Kelm” pälvis ka eriauhinna Eesti arengufondi meeskonnalt.

SA Junior Achievement Eesti direktor Epp Vodja tunnustas õpilasfirmade lõppvõistluse Haapsalu-poolseid korraldajaid.

“Angela Leppik, Heinar Tuulberg, Cynne Põldäär – te olete teinud palju mitte ainult õpilasfirmadele, vaid kogu Haapsalule,” ütles Vodja. “Edaspidi tahamegi üritusi korraldada Haapsalus.”

Õpilasfirmade lõppvõistlusele pääses 16 firmat, suurem osa firmasid oli Tallinnast ja Tartust. Läänemaalt pääses finaali Wiedemanni gümnaasiumi õpilasfirma “mPadArt”, kes turundab Haapsalu salli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments