Lihulas on homsest uus kasutatud riiete pood

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval avab Lihulas Tallinna mnt 10 teisel korrusel uksed rõivapood USA Today Lihula.

Poe juhataja Ingrid Karell ütles, et poes saab müügil olema USAst toodud vähekasutatud moodne kaup. “Ka uut kaupa on valikus,” lisas Karell.

Umbes 100 m² pinnal on meeste, naiste ja laste riided ja jalanõud, samuti aksessuaarid. “Vööd, käekotid, rahakotid, vööd, ehted,” loetles Karell.

Juhataja sõnul on viisaka ostukeskkonnaga rõivapoode Lihulas pigem puudu kui üle. “Meie kaup on kõvasti kvaliteetsem kui mujal sellistes second-hand’ides,” selgitas ta ja lisas, et avatavas poes ei ole rõivad kastides ega haise, vaid seisavad triigitult puudel ja on õiglaste hindadega.

Mõte pood avada tuli Ingrid Karellil koos kaksikvenna Indrek Karelliga. “Tekkis vaba pind ja mõtlesime, et proovime – nii me oleme asja koos ajanud ja mõelnud,” ütles Ingrid Karell, kes töötab ise Tallinnas ja juhib poodi eemalt.

Poes saavad esialgu tööd kaks müüjat. “Vaatame, kuidas asjad minema hakkavad,” lisas Karell.

Tallinna mnt 10 teise korruse ruumides on varem tegutsenud samuti kasutatud riiete pood.

Kauplusteketil USA Today on mitu poodi Tallinnas, Lihula pood on väljaspool pealinna esimene.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tahaks teada
11 aastat tagasi

kas on ka väärt pood!? Kes kohal käinud, jagage muljeid!