0

Augustibluusi avapidu toimub homme nii Tallinnas kui ka Haapsalus

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Mullune Augustibluus. Foto: Arvo Tarmula

Homme õhtul avatakse Tallinnas Von Krahli teatris Augustibluusi 20. juubeliaasta, otseülekannet avaüritusest saab jälgida Haapsalu kultuurikeskuse kohvikus.

Avapeol tehakse teatavaks Augustibluusi toimumiskuupäevad, esinejad, avatakse tänavuse festivali koduleht ning müüakse tavalisest soodsama hinnaga festivalipasse.

„Avapidu toimub alati mõlemas linnas. Põhjus lihtne — Tallinn on pressi jaoks kergem, ei hakata väikse pressikonverentsi pärast Haapsallu kohale sõitma,” selgitas Augustibluusi korraldaja Indrek Ditmann.

Ülekanne ja avapidu Haapsalu kultuurikeskuses algavad kell kuus ning oodatud on kõik soovijad.  Esineb haapsallastest koosnev bluusiansambel “Rene Paul Blues Band” (Rene Paul, Mattias Mutso, Tõnis Soots, Karel Rahu).

Tallinnas kell kuus algav festivali avamine on mõeldud ainult pressile, linnarahvale avatakse uksed kell kaheksa ja esinevad „Tanel Padar Blues Band”, „Los Tacos & Voodoo Ann” ning „The Cathouse Radio”.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz