Märjamaa avaldas raudtee taastamiseks toetust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Märjamaa vallavolikogu avaldas Läänemaa omavalitsustele toetust Riisipere–Haapsalu–Rohuküla raudteeühenduse taastamiseks.

Toetusavaldus

Austatud Haapsalu linnavolikogu esimees hr Jaanus Karilaid.

Märjamaa vallavolikogu toetab Lääne-Eesti omavalitsuste algatust Riisipere–Haapsalu–Rohuküla raudteeliikluse rekonstrueerimisel. Oleme seisukohal, et regionaalselt on kaasajastatud transpordi taristu oluline kogu regiooni, see tähendab ka taristuga kaugemalt piirnevate omavalitsuste jaoks. See aitab kaasa muuhulgas hõreasustusaladel elavate inimeste liikumisvabadusele ja on eelduseks majanduse elavdamisele terves regioonis. Soovime Läänemaa omavalitsustele edu nende algatuses ja oleme omalt poolt valmis edaspidisele koostööle.

Märjamaa vallavolikogu liikmed:
Lepo Arro, Janno Põldre, Üllar Aruksaar, Agu Raadik, Ilju Aviste, Helle Rehepapp, Andres Elmik, Ants Riismaa, Marika Hiiemaa, Kaare Tammaru, Maire Jaago, Kalle Teekivi, Andres Jõessar, Teet Tomson, Villu Karu, Ly Torn, Ago Kirsipuu, Venno Kornak, Urmas Kristal, Koit Kuus, Eli Laaser, Ülo Olm

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments