Karl Koha on Eesti juunioride meister kuulitõukes

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Karl Koha ja Silvia Ladva. Foto: erakogu
Karl Koha ja Silvia Ladva. Foto: erakogu

Eesti juunioride ja noorsoo kergejõustiku meistrivõistlustelt Tartust toodi Läänemaale kaks medalit.

Eesti juunioride kahekordne meister kuulitõukes Karl Koha kaitses ka seekord väärikalt oma tiitlit. Sel aastal oli tema vanuseklassis võistlemas ka Eesti tulevikulootus Ats Kiisa, kes eelmisel aastal võttis enda nimele Eesti A-klassi kuultõuke rekordi.

Võistlus kulges väga tasavägiselt. Kohe esimesel katsel tegi Karl väga hea tulemuse ning läks võistlust juhtima. Pinged olid väga suured, sest Ats Kiisa parandas ka oma tulemust katse-katselt. 5. katsel tuli siiski Karlil uus isiklik rekord 16.62 ning juunioride kuldmedal kuulitõukes oli ka seekord võidetud.

Juunioride kõrgushüppes tegi oma parima võistluse Silvia Ladva, kes võitis pronksmedali, ületades kõrguse 1.60 esimesel katsel. Ta näitas väga ilusaid hüppeid, saades kõigist kõrgustest jagu esimesel katsel. Kahjuks ei saanud, kelle isiklik rekord kõrgushüppes on 1.62, enam jagu kõrgusest 1.63 ning jäi kolmanda kohaga väga rahule.

Maili Jaaska sai 6. koha teivashüppe 2.40-ga ning oli kolmikhüppes 8.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments