Haapsallased teevad autodele raudteed toetavad kleepsud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Aita Mölder
Aita Mölder

Aita Möldri eestvõttel teeb raudtee sõpruskond sõidukite jaoks Riisipere–Haapsalu–Rohuküla raudteed toetavad kleepsud, millega autojuhid saavad väljendada oma meelsust Läänemaa äralõigatusele rongiliiklusest.

“Kleepsul võiks olla lause “Toetame Haapsalu–Rohuküla raudteed” ja kas rong või rööpad,” ütles Mölder.

Mölder ütles, et kleepse tuleb teha nii palju, et selle saavad endale kõik soovijad. Ettevõtmise maksumus ei ole veel selge.

“Küll me raha leiame,” oli Mölder kindel. Ta lisas, et kui muidu ei saa, korraldatakse nõnda, et soovijad ostavad endale kleepsu. “Seda ei ole ju palju raudtee jaoks pühendada,” ütles Mölder.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese arvates oleks raudteed toetavad kleepsud väga lihtne ja kaugele jõudev reklaam, mis ei lähe palju maksma.

“Väga-väga hea idee,” ütles Sukles.

Idee rahastamise kohta ütles linnapea, et kuna algatus on tulnud rahva seast, võiks rahvas seda ka vedada.

“Raha võiks algatusgrupp ära maksta ja kui nad siis jänni jäävad, võiks toetada,” lisas Sukles.

Toetust raudteele saavad kleepsuga ustel väljendada ka näiteks ettevõtete omanikud.

Mölder on teinud ettepaneku kleepsude kujundamiseks neljale inimesele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
fänn
10 aastat tagasi

kas kusagil haapsalus seda kleepsupilti saab omale otsaette tatoveerida

Haapsalu põliselanikule....
10 aastat tagasi

Astu läbi vanalinnas Kuke Galeriist ja küsi pr Aita käest, kas tal neid kleepse enam üldse on. Need juba nii ammu laiali jagatud mööda Eestimaad :). Loodame, et sina veel saad. Toetus kulub ära iga ilmaga, igal kilomeetril.

küünlatuli
10 aastat tagasi

ettepanek on raudtee vajadusest märku anda küünlaaktsiooniga süüdates iga päev tühjal raudteetammil iga meetri järel küünlad, nii sügiesl kui talvel , nii kevadel kui suvel, iga päev meeldetuletuseks lubajatele

Haapsalu põliselanik.
10 aastat tagasi

Igaljuhul nõus kleepsureklaamiga ja seda oma autole kinnitama. Antagu teada, kust ja millal seda osta saab!

Ats maalt
11 aastat tagasi

Kleps võiks olla auto tagaaknale paigaldatav. Ukseklepsud on nagu firmaautode pärusmaa. Igatahes olen poolt.

jääkelder
11 aastat tagasi

hakkame talgu korras ehitama, BAM-i veteranid appi, evelin juhtima

Aita Mölder
11 aastat tagasi

Palun vabandust . Möeldud on ikka Riisipere – Haapsalu – Rohuküla raudtee toetuskleeps . Antud osa vajab rööpaid ju .Toetame Tallinn – Riisipere – Haapsalu – Rohuküla rongiliikluse taastamist.

tohe
11 aastat tagasi

Võõrale papile küsimus ,et milline on küüditamise lõppsihtpunkt?Algusest saan aru ,et komissarid ajavad rahva sõjakomissariaadi juurde kokku ,sealt kõik vagunitesse(per` 25.- nägu) ja Rohukülla ning laeva.Aga edasi?

Võõras papp
11 aastat tagasi

Aga algatuseks võiks Säästumarketis raha koguda ja taastada raudteeliikluse vana sõjakomissasriaadi juurest Rohukülani,sest raudteetamm on ju alles. Kusjuures pilet võiks olla vähemalt 25 euri- vähemaga ei tuleks küll v älja. Vanasti oli võlg häbiasi,nüüd ainult oodatakse saksa maksumaksja raha…

äralõigatud
11 aastat tagasi

rongiliiklusest, võiks solidaarsusest oma praegu kasutusel olevad autod kõik romulasse viia, et väljendada nii oma meelsust ning toetust raudteeliikluse taastamisele http://www.feralmet.ee/