Kogu Eesti politseisündmused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 63 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 27 varavastast kuritegu, neist 24 vargust (4 eluruumidest, 1 sõidukist).

Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 2 inimest.

Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 11 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Väärtegusid registreeriti 296.

Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
1. jaanuaril peale südaööd löödi Koeru vallas meelelahutusasutuses 17-aastast neiut.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
1. jaanuaril kella 4.30 paiku löödi Pärnus Hommiku tänaval maja ees 38-aastast meest.

1. jaanuaril kella 00.10 ja 00.28 vahel löödi Pärnus Rohelisel tänaval majas 34-aastast meest.

Vargus
Ajavahemikul 24. november 2012 kuni 2. jaanuar 2013 varastati Tõstamaa vallas Värati külas erinevaid metallist esemeid ja isevalmistatud traktor. Kahju on 2520 eurot.

Tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamine
3. jaanuaril kella 1.05 paiku esitati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses administraatorile teise isiku nimele väljaantud tähtis isiklik dokument.

Raplamaa

Vargused
Ajavahemikul 1. detsember kuni 3. jaanuar tungiti Vigala vallas Kojastu külas tallu ja varastati mullafrees. Kahju on 450 eurot.

Ajavahemikul 20.–27. detsember varastati Kohila vallas Urge külas majast sularaha. Kahju on 3500 eurot. Politseile on teada kahtlustatav, 31-aastane mees.

Ajavahemikul detsember kuni 28. detsember tungiti Kohila vallas Aespas suvemajja ja varastati nurklihvija ning samovar. Kahju on 474 eurot.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
Politseile teatati, et 3. jaanuaril kella 20.30 paiku rööviti Koidu tänava korteris 26-aastaselt mehelt telefon, sularaha ja riideid.

Kehalised väärkohtlemised
3. jaanuaril kella 12.30 ajal teatati politseile, et Pallasti tänava korteris tungiti kallale 53-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 56-aastane mees.

3. jaanuaril kella 21.10 ajal teatati politseile, et Auna tänava korteris tungiti kallale 50-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 41-aastane mees.

4. jaanuaril kella 3 paiku teatati politseile, et Puhangu tänava korteris tungiti kallale 22-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 50-aastane naine.

Vargused
3. jaanuaril varastati lukustamata uksega korterist fotoaparaat, sularaha, dokumente ja muid esemeid. Kahju kokku 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
3. jaanuaril kella 17 paiku teatati politseisse, et Kehras Aia tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 28-aastane mees.

Vargused
3. jaanuaril avastati, et Anija valla ettevõttest on varastatud kaks alumiiniumtsisterni. Kahju kokku 200 eurot.

Ööl vastu 4. jaanuari varastati Loksa linnas majutusasutuse kliendilt fotoaparaat, tahvelarvuti, riideid ja dokumente. Kahju kokku 3640 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 1. jaanuaril kella 5.30 ajal lõi tundmatu isik Tartus Narva maanteel ühte meest, tekitades kannatanule füüsilist valu.

Politseile laekus teade, et 1. jaanuaril peksid kaks tundmatut meest Tartus Pallase puiesteel kahte meest. Ühe kannatanutest toimetas kiirabi haiglasse esmaabi saamiseks.

Vargused
2. jaanuari õhtupoolikul varastati Tartus uus tänava korterist televiisor Grunding. Kahju on 283 eurot.

2. jaanuari õhtul varastati Tartus Turu tänava kauplusest sülearvuti Dell Inspiron N 5110 koos kotiga. Kahju on 700 eurot.

3. jaanuaril teatati, et viimase kuu aja jooksul murti sisse tallu Tartu vallas Soitsjärve külas ning varastati vanaaegne vokk ja raudkang. Kahju on 2000 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et ööl vastu 1. jaanuari peksti Viljandis Tallinna tänava kaubanduskeskuse lähedal kahte meest, tekitades kannatanutele füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused
1. jaanuaril varastati Narvas Haigla tänaval meditsiiniasutusest mehelt ja naiselt mobiiltelefon ja sularaha. Kahju on 509 eurot.

1. jaanuaril varastati Narvas Hariduse tänaval korterist mobiiltelefon. Kahju on 503 eurot.

2. jaanuaril kella 21.00 ajal varastati Narvas Tuleviku tänaval naiselt mobiiltelefon. Kahju on 390 eurot.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 31. detsember kuni 1. jaanuar tungiti Kohtla-Järvel Ritsika tänaval asutuse territooriumile ning lõigati läbi maanduskaabli juhtmed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments