2

Neuroloog käib Läänemaa haiglas kaks korda kuus

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sügisest ei ole Läänemaa haiglas kohapeal neuroloogi, arst käib patsiente vastu võtmas kaks korda kuus.

Läänemaa haigla ravijuht Kai Tennisberg ütles, et neuroloog Tiiu Aule asus septembris tööle Järva haiglasse ravijuhina.

Haapsalus kaks korda kuus laupäeviti patsiente vastu võtva Aule konsultatsioonile pääseb Tennisbergi sõnul nüüd pikema ooteaja järel kui varem. End detsembri lõpus kirja pannud patsient saab neuroloogi vastuvõtule jaanuari lõpus.

“Kuu aega – see on Eesti ja ka muu maailma mastaabis väga kiiresti,” ütles Tennisberg.

Kõige tähtsam on ravijuhi sõnul see, et haiglas on kompuuteruuringu võimalus.
Uuringule andis varem ja annab edaspidigi lõpliku hinnangu Tallinna spetsialist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
See
See
kompuuteruuringu võimalus Haapsalu haiglas on üks paras naljanumber! No kui saategi sealt Tallinnast siis lõpuks mingi vastuse, mis tost tolku on, kui siin kohapeal ravijaid pole. Ja aega on selle aja peale juba nii palju kulunud, et naiteks insuldiga patsiendil pole sellest vastusest enam sooja ega külma. Piisaks täisvarustuses ja kompetentsest kiirabibrigaadist, kes patsiendi kohe kiiresti Tallinna toimetaks, kus päris haiglad ja arstid. Ja kui juhtub elukene tee peal lõppema, siis kahju küll, aga ma usun, et see oleks siin kohapeal haiglas ka juhtunud. Ja kui Tallinnani vastu peab, saab korralikult ravitud. Kõik ülejäänud mitte nii kiiresti sekkumist nõudvad juhtumid… Loe rohkem »
üha
üha

haigemaks see värk muutub

wpDiscuz