Kogu Eesti politseisündmused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 85 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 50 varavastast kuritegu, neist 43 vargust (6 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest.

Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 3 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Väärtegusid registreeriti 344.

Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 salakaubavedamise juhtumit, 6 piirirežiimi rikkumist.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ajavahemikul 27.–28. november tungiti Lihula vallas Tuudi külas hoonesse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused
20. novembril kella 12.10 ja 12.50 vahel varastati Pärnus Metsa tänaval asutuse garderoobist sularaha. Kahju on 70 eurot.

28. novembril kella 12.30 ja 12.35 vahel üritati Pärnus Oja tänaval varastada tööriistu. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 36-aastase mehe.

Võltsitud maksevahendi kasutamine
28. novembril kella 13 ja 13.15 avastati Pärnus Keskväljakul pangakontoris võltsimistunnustega 50-eurone kupüür.

Raplamaa

Vargused
Ajavahemikul 27.–28. november tungiti Raplas Tulbi tänaval sõiduautosse ja varastati raadio esipaneel ning näidikute plokk. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 27.–28. november tungiti Rapla vallas Uusküla külas ettevõtte abihoonesse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Vargus
23. novembril varastati Lümanda vallas Jõgela külas talust sularaha. Kahju on 300 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused
Ööl vastu 28. novembrit varastati Spordi tänaval seisnud autolt neli ratast. Kahjusumma on täpsustamisel.

28. novembril varastati Punasel tänaval asuvast poest kaks kuldketti. Kahju kokku 3300 eurot.

Harjumaa

Vargused
27. novembril avastati, et Saue vallas Alliku külas on ehituselt varastatud tööriistu. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

Ööl vastu 28. novembrit varastati Keilas lukustamata uksega eramust kaks rahakotti sularaha ja dokumentidega ja kaks sülearvutit. Kahjusumma on täpsustamisel.

Ööl vastu 28. novembrit varastati Harku vallas Vääna-Jõesuu külas eramu hoovist kahelt autolt rattad. Kahju kokku 1200 eurot.

28. novembril avastati, et Kehras asuvast kütusetsisternist on varastatud 5 tonni diislikütust. Kahju kokku 6595 eurot.

28. novembril varastati Viimsi vallas Randvere küla eramust teler, muusikakeskus, DVD-mängija, sülearvuti ja väärisesemeid. Kahju kokku 1600 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus
27. novembril avastati sissemurdmine talu garaaži ja keldrisse Puka vallas Plika külas. Varastati muruniiduk ja mootorsaag Husqvarna, kartuleid ja kurgipurke.

Võrumaa

Vargus
Ööl vastu 27. novembrit murti Meremäe vallas Võmmorski külas sisse kõrvalhoonetesse ja varastati keevituskaableid, pikendusjuhtmeid ja kaks kanistrit kütusega.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 24.-28. november tungiti Tamsalus Kesk tänaval muuseumisse, kust varastati muusikakeskus väärtusega 200 eurot. Lõhkumisega tekitati kahju 300 eurot.

Ajavahemikul 27.-28. november tungi Tapal Kooli tänaval katlamaja ruumi ja varastati ketaslõikureid, gaasikeevitustarvikute komplekt, kaks keevitusmaski, 5meetrine pikendusjuhe ning teisi tööriistu. Kahju kokku on 1630 eurot.

Ajavahemikul 23. november varastati Tamsalus Pargi tänaval lukustamata kõrvalhoonest mopeed ATM registrimärgiga 542K. Kahju on 639 eurot.

Sissetung
28. novembril kella 3.15 ajal purustati Tapa Pikal tänaval kaupluse aken ja tungiti ruumidesse. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Röövimine
28. novembril kella 16 paiku tungiti Jõhvi vallas Tammiku alevikus Tammiku tänaval kallale 56aastasele mehele ja löödi teda. Seejärel istus kurjategija mehe kasutuses olnud autosse ja sõitis teadmata suunas. Politseinikud tabasid auto Mäetaguse vallas ja roolis olnud 32aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni. Täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

Vargused
22. novembril avastati Maidla vallas metsamaterjali vahelaoplatsilt metsamaterjali vargus, millega tekitati omanikule kahju 835 eurot.

Ajavahemikul 24.-25. november varastati Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuvast korterist sülearvuti väärtusega 498 eurot.

Ajavahemikul 27.-28. november lõhuti Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval eramaja uks, kust varastati tolmuimeja ja tööriistu. Varguse ja lõhkumisega tekitati kahju kokku 1260 eurot.

28. novembril varastati Kohtla-Järvel Maleva tänaval spordihalli riietusruumist mobiiltelefon. Kahju on 830 eurot.

Tubakatoodete käitlemise korra rikkumine
28. novembril kella 14.40 ajal pidasid piirivalvurid Illuka vallas kontrolliks kinni sõiduauto Volkswagen Vento, millest avastati 120 000 Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti. Autot juhtinud 34aastane mees peeti kinni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments