Vormsi lasteaed sai kalalaevaga mänguväljaku

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Vormsi lasteaed sai uue mänguväljaku, mille kõige uhkem atraktsioon on ehtne kalapaat.

Lasteaed kuulutas sotsiaalmeedias, et ootab mänguväljaku uuendamiseks ideid. Kolme laekunud töö seast valiti välja Andres Lindemanni ja Ulla Männi võistlustöö Karl. Selle järgi on mänguväljak nüüd uuendatud ja lapsed on saanud nädalajagu päevi uuel väljakul lustida.

Mänguväljak koosneb vanast, aga nüüd üle värvitud ja korda tehtud kalalaevast. Laev on nüüd ahvatlev mängupaik ka lasteaia kõrval asuva Vormsi kooli õpilastele, ütles Vormsi vallavanem Urmas Pau.

Pau sõnul valiti kalalaevaga mänguväljaku projekt välja seetõttu, et see sobis kõige paremini kokku saare rannarootsi taustaga ja oli ka hinna poolest vastuvõetav.

Mänguväljak läks maksma 2500 eurot, sellest 900 eurot kinkis suur logistika– ja kullerfirma DHL. Peale rahalise toe käisid mõniteist DHLi töötajat Vormsil talgutel, osaledes sel viisil ülemaailmsel vabatahtlike päeval. Osa talgulisi oli mänguväljaku ehitusel abiks ja aitas laeva korda teha, osa ladus koolimajas puid riita, ütles Pau.

„See on meile suur asi, kui üks suur firma toetab üht väikese saare väikest lasteaeda,” ütles Pau.

Vormsi lasteaias käib kümme last.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments