Kasari sillal oli liiklusavarii õppus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna harjutasid päästjad ja politseinikud Kasari sillal toimimist liiklusavarii puhul.

Õppuse legendi järgi oli kolmikavarii, kuhu lisaks kahele sõiduautole sattus ohtlikku ainet vedav veok. Propaanitünn pääses auto küljest lahti ja propaan voolas välja – sellest tekkis tulekahju.

Maakonna operatiivkorrapidaja Risto Roometi sõnul võib õppusega rahul olla. Õppuse käigus selgus asju, mida tuleb veel harjutada, kuid kokkuvõttes saadi ülesannetega hakkama. „Kui maakonnas reaalselt sedalaadi õnnetus juhtuks, siis saaksime sellega hakkama,” ütles Roomet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Toru
11 aastat tagasi

Mängvad jälle:)