1

Kasari sillal oli liiklusavarii õppus

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna harjutasid päästjad ja politseinikud Kasari sillal toimimist liiklusavarii puhul.

Õppuse legendi järgi oli kolmikavarii, kuhu lisaks kahele sõiduautole sattus ohtlikku ainet vedav veok. Propaanitünn pääses auto küljest lahti ja propaan voolas välja – sellest tekkis tulekahju.

Maakonna operatiivkorrapidaja Risto Roometi sõnul võib õppusega rahul olla. Õppuse käigus selgus asju, mida tuleb veel harjutada, kuid kokkuvõttes saadi ülesannetega hakkama. „Kui maakonnas reaalselt sedalaadi õnnetus juhtuks, siis saaksime sellega hakkama,” ütles Roomet.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Toru
Toru

Mängvad jälle:)

wpDiscuz