Dirhami sadam sai tunnustuse kiire tegutsemise eest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile andis Lääne prefektuuri piirivalvebüroo Haapsalu kordoni juht Andres Märtin Dirhami sadamale üle tänuvimpli kaasaaitamise eest seaduserikkujate tabamisel.

Sadam sai tunnustuse kapten Mart Vahteli kiire tegutsemise eest 2. oktoobril, kui ta teatas Haapsalu kordonisse sadama territooriumil viibivast jahiga saabunud kahtlasest seltskonnast. Dirhamisse sõitnud patrull tuvastas seltskonnas kaks Vene kodanikku, kes rikkusid välismaalaste seadust – ühel isikul oli viisa kehtetu ja teisel lubatud Eestis viibimise aeg ületatud. Kaks Vene kodanikku saadeti Eestist välja ja nad ei tohi kolme aasta jooksul siseneda Schengeni viisaruumi.

Tänuvimpli võttis vastu eile sadamas valves olnud Demo Kaev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments