Lääne maavanem tunnustab homme täiskasvanud õppijaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Epp Klimenko. Foto: andras.ee
Epp Klimenko. Foto: andras.ee

Maavanem Innar Mäesalu tunnustab XV täiskasvanud õppija nädala (TÕN) raames toimuval tänuüritusel 17. oktoobril Haapsalu kolledžis Läänemaa täiskasvanud õppijaid, koolitajaid ja koolitussõbralikemat organisatsiooni.

“Tänapäeva globaliseeruvas ja kiiresti muutuvas maailmas on pidev enesetäiendamine täiesti hädavajalik, et konkurentsis püsida,” ütles maavanem. “Soovin palju huvitavaid uusi teadmisi kõikidele tublidele õppijatele.”

Läänemaa aasta õppija 2012 tiitlile esitati Lääne maakonna keskraamatukogu konsultant Taimi Hein, Haapsalu kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Epp Klimenko, Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse ja Haapsalu sotsiaalmaja sotsiaaltöötaja Tiina Spiegel ja Ovolex OÜ farmijuhataja Gerda Algre.
Aasta õppijaks valisid TÕNi aktiivi liikmed Epp Klimenko.

Läänemaa aasta koolitaja tiitlile esitati Haapsalu kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Tiina Sootalu ja Haapsalu rahvaülikooli koolitaja Marika Roosi. Aasta koolitajaks valisid TÕNi aktiiivi liikmed Marika Roosi

Läänemaa aasta koolitussõbralikem organisatsioon on Naiskodukaitse Lääne ringkond.

12.–19. oktoobrini kestva XV täiskasvanud õppija nädala motoks on „Õige aeg on õppida“. Nädala eesmärk on populariseerida elukestvat õpet igas vanuses elanike seas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments