0

Kristiina Seiton sai Balti meistrivõistlustel naiskondliku esikoha

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kristiina Seiton. Foto: erakogu
Kristiina Seiton. Foto: erakogu

Pärast ligi pooleaastast eksamite tõttu võetud treening- ja võistluspausi tegi eduka avastardi meie parim naislauatennisist Kristiina Seiton (Läänemaa Spordikool), kes võitis Balti meistrivõistlustel Eesti esindusnaiskonnas koos Tatjana Tšistjakova ja Kätlin Lattiga esikoha.

Kõigepealt alistati Eesti noortekoondis (Valeria Petrova, Olesja Ketško, Marina Golikova) 3 : 0 (Kristiina võitis Marina Golikova 3 : 0) ja Läti samuti 3 : 0 (Seiton võitis Alina Isajeva 3:0). Raske mängu Leedu naiskonna vastu suutsid meie naised võita 3 : 2 (Kristiina kaotas Egle Orlovaitele 0 : 3). Teisel võistluspäeval alistas Kristiina valitseva Eesti meistri Valeria Petrova 3 : 0, kuid valus 2 : 3 kaotus lätlanna Antra Vinertele jättis ta finaalist välja.

Toomas Vestli võitis esikoha

Eesti laste karikasarja Nõmme SK etapil võitis esikoha Toomas Vestli, alistades finaalis Artjom Hiisku (Narva PSK) 3 : 1. Kolmanda koha mängus võitis Aaro Õismets 3 : 0 Oleg Migunovi (Maardu LTK). Samas vanuseklassis oli 10. Mihkel Puhm, kes loodetavasti kindlustab hooaja lõpuks oma koha kümne parema seas, 15. Rauno Sepp.

P-2000 klassis oli Mattias Ristmägi 17. ning klassis T-2002 Trinity Õismets 11. ja Katrina Talving 13.

Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz