Detailplaneeringu avalik väljapanek

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula vallavalitsus võttis 25.09.2012. a korraldusega nr 350 vastu Meelva külas asuva Kalda kinnistu (katastritunnus 41101:001:0071) detailplaneeringu. 25,94 ha suurune Kalda kinnistu asub Matsalu rahvuspargi piiranguvööndis Tuudi–Saastna riigimaantee ääres.

Planeeringu eesmärk on Kalda maaüksuse jagamine kaheks maatulundusmaa ja üheks elamumaa sihtotstarbega maaüksuseks ning moodustatavate maaüksuste hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha kindlaks määramine seoses elamu ning selle juurde kuuluvate abihoonete ja juurdepääsutee ehitamisega. Hoonestada kavatsetav maa–ala paikneb taluasemel. Planeeringuga ei ole ette nähtud ehitust avamaastikule.

Planeeringu avalik väljapanek on 8.–21. oktoobril Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) ning Lihula valla veebilehel www.lihula.ee. Vastuväiteid ja ettepanekuid saab esitada kirjalikult kuni 21.10.2012 aadressil Lihula vallavalitsus, Jaama 1, 90302 Lihula, Läänemaa, või meiliga vallavalitsus@lihula.ee.

Lihula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments