Modern Walkingu liikmed osalevad kepikõnni MMil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Homme sõidavad Austriasse 10. tervisekäimise maailmameistrivõistlustele Eesti võistkonna liikmetena ka Haapsalu klubi Modern Walking kõndijad.

Delegatsiooni juht Rein Meijel ütles, et Eestist osaleb Grossarlis toimuvatel võistlustel 50 kõndijat. Suurima koosseisuga sõidab MMile Mõigu klubi, kust on ka eestlaste vanim osaleja – 85aastane mees.

Suuruselt teise, seitsmeliikmelise esinduse paneb välja Modern Walking. “Väga tubli klubi,” ütles Meijel Haapsalu kõndijate kiituseks.

Kõige noorem, kümneaastane kõndija sõidab Austriasse Türilt, osalejad on pärit veel Lasvalt, Tamsalust, Pärnust ja Kohtla-Järvelt.

Tervisekäimise MMil käib arvestus võistkondlikult – võidab riik, kelle kõndijad läbivad kokku kõige rohkem kilomeetreid. Iga päev on võimalik läbida mitmeid etappe kuuest kilomeetrist maratonini.

Võisteldakse kuni pooleteise kilomeetri kõrgusel mägedes.

Kokku osaleb maailmameistrivõistlustel Meijeli kinnitusel 1000 kõndijat vähemalt kümnest riigist. Eesti parim koht on seni olnud neljas. “Peaks ikka kolmanda koha ära tooma,” ütles Meijel.

Tervisekäimise MMist teeb saate Tallinna TV.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments