Läänemaa JK tagas edasipääsu III liigasse ja lõi 100nda värava

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi alistas 12. septembril Kernu põhikooli staadionil peetud IV liiga läänetsooni kohtumises 6 : 2 FC Haiba, tagades selle tulemusega edasipääsu III liigasse.

Mängu algus oli võrdne, mõlemal meeskonnal oli mõni üksik poolvõimalus. Poolaja lõpupoole leidis Martin Viilma hea sööduga üles Mark Kolosovi, kes ühe kaitsja “kohvile viis” ja seejärel saatis suurepärase löögi vasaku jalaga värava nurka. Rohkem väravaid esimesel poolajal ei löödud.

Teine poolaeg algas Läänemaa jalgpalliklubi poolt vaadatuna paremini ning Mark Kolosov karistas varakult Haiba kaitsja eksimuse ära, viies Läänemaa 2 : 0 juhtima. Mõned hetked hiljem teenis Martin Viilma Läänemaale karistuslöögi karistusala äärelt. Karistuslööki läks sooritama Aare Avila, kes saatis palli väravavahile tõrjumatult ristnurka.

Haiba avas lõpuks värava-arve pealelöögiga karistusala lähistelt. Läänemaa aga vastas kohe – Talis Tamme pikast söödust pääses rünnakule Aleksandr Molkov, kes saatis tugeva löögi värava alla nurka. 5 : 1 värav sai alguse Leonid Bragini söödust, millele järgnes Mark Kolosovi suurepärane tribling ning seejärel kena löök väravasse.

6 : 1 värava lõi samuti Kolosov, kuid seekord Martin Viilma söödust. Enne mängu lõppu lõi Haiba veel ühe värava ning mäng lõppes Läänemaa jalgpalliklubi 6 : 2 võiduga. Läänemaa jalgpalliklubi kuues värav oli meeskonna 100. värav sel hooajal.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Žan Vjazemski, Bert Rotberg, Sander Kruus, Talis Tamm, Tarvo Manni, Leonid Bragin, Aare Avila, Raiko Tähhe, Leonid Bragin, Aleksandr Molkov ja Mark Kolosov.

Läänemaa jalgpalliklubi mängib järgmisena kodus Keila JK II-ga, kellest oldi võõrsil üle 5 : 1. Mäng peetakse 23. septembril kell 12 Haapsalu linnastaadionil.

Bert Rotberg

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Bert Rotberg
9 aastat tagasi

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Žan Vjazemski, Bert Rotberg, Sander Kruus, Talis Tamm, Tarvo Manni, Martin Viilma*, Aare Avila, Raiko Tähhe, Leonid Bragin, Aleksandr Molkov ja Mark Kolosov.

Täitsa tahtmatu eksimus, vabandust Martin!