Optimistide Läänemaa meistrivõistlustel osales rekordarv purjetajaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel Haapsalus Tagalahel peetud Läänemaa meistrivõistlused ja LHV Haapsalu etapi Optimist-klassi purjetajatele võitis Eesti karikasarja juhtiv Keith Luur Pärnu jahtklubist. Haapsalu jahtklubi purjetaja Robin-Villem Erisalu tuli teiseks, Kaarel Paal Kalevi jahtklubist kolmandaks.

Haapsalu purjespordikooli treener Priit Rüütel ütles, et jäi Haapsalu noorte purjetajate sõitudega rahule. “Robin-Villem Erisalul ei läinud aasta algul nii hästi, praegu on ta konkurentsis tagasi,” ütles Rüütel.

Rüütli sõnul õnnestusid võistlused ka korralduslikus mõttes. “Kõik asjad laabusid, tänu kõigile vabatahtlikele,” ütles Rüütel.

Tuult oli Rüütli sõnul täpselt piiri peal, 6–8 m/s. “Hea purjetamisilm,” ütles Rüütel.

Treenerit rõõmustas rekordarv osavõtjaid – 68. “Tavaliselt on Eesti meistrivõistlustel nii palju osalejaid,” ütles Rüütel.

Edasiste plaanide kohta ütles treener, et tuleval nädalavahetusel lähevad haapsallased Pärnu sügisregatile, mis on karikasarja viimane etapp.

“Septembri lõpuni tahame veel purjetada, siis vaatame, kuidas ilm on,” ütles Rüütel.

Nädalavahetuse tulemusi näeb siit: Laanemaa_MV_LHV_2012_tulemused

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
11 aastat tagasi

Treeneri nimi on Priit Rüütel, mitte Rüütli. Kena ja viisakas oleks ära parandada.