Kreegi ausamba müüri lõhkujad on tabamata, remonditööd käivad

Madiken

madiken@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Täna hommikul olid remonditööd Cyrillus Kreegi ausammast ümbritseval haljasalal täies hoos. Objektil töötanud ehitusmees Peeter Radzikovski arvas, et remonditööd saavad valmis sellel nädalal, kuid kõik oleneb ilmast.

Radzikovski selgitas, et müür oli varem seest tühi ja seepärast oli seda kerge lõhkuda. Nüüd täidetakse kogu müür FIBO-plokkidega, mis teeb müüri uuesti katkipeksmise väga raskeks.

Haapsalu politseijuht Margus Kaldma nentis, et praeguseks ei ole politsei suutnud vandaale tabada. “On naabreid küsitletud ja tunnistajaid otsitud, aga ühtegi niiti ega tunnistajat pole,” ütles ta. Politsei kutsub jätkuvalt kõiki üles kõiki, kes omavad mingitki teavet Kreegi ausamba ümbruse rüüstamise kohta, sellest teada andma.

Väikese viigi ääres olevat Cyrillus Kreegi ausammast ümbritsevat paekivist piiret lõhkusid vandaalid augusti alguses. Kive loobiti ka vette.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments