Anti Rannuse müstilised katuslased said lühifilmide ideevõistlusel eripreemia

Kylaline

info@le.ee

Anti Rannuse osalusel valminud reklaamiagentuuri Vinüül AD OÜ stsenaarium “Katuslased” sai arhitektuuri lühifilmide ideevõistlusel eripreemia.

Majade peal omaette maailmas uitavad katuslased mõtlesid välja arhitektid Kuido Karlson ja Helen Rebane, haapsallase Rannuse osaks oli stsenaarium filmilikku vormi pakendada.

Margit Mutso kirjutas tänases Sirbis, et “Katuslaste” järgi vändatud naiivse sisuga film maise poisi ja ulmelise katuslase sõprusest võib kujuneda väga piinlikuks, aga võib osutada ka tõeliselt naljakaks “kiiksuks”.

Korstna puudutamisel haihtuvatest katuslastest rääkiva filmi väntamine läheks tõenäoliselt üsna kulukaks.
“Läksime vist natuke üle piiri,” naeris Rannus.

Rannuse sõnul ei kavatse nad aga mõtet siiski maha matta. “Saime žürii headest sõnadest indu juurde,” ütles filmitegija.

Praegu on Rannusel pooleli kaks projekti. Koostöös Marko Matvei ja Janno Jürgensiga valmib lühifilm Haapsalust ja Läänemaast, reklaamiagentuuriga Vinüül filmitakse reklaamklippi Koeru kandile.

Arhitektuuri lühifilmide ideevõistlusel esimese koha pälvinud OÜ Davai Laama “Tantsivate varjude maja” linastub 2013. aasta suvel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments