0

Lihulas on tänasest reedeni pikad elektrikatkestused

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihulas tehtavate elektritööde tõttu on tänasest reedeni elektrikatkestused peatänaval Tallinna maanteel ja Aia tänaval. Katkestused jäävad neil päevadel kella 9 ja 16 vahele.

Tööde käigus vahetatakse oma aja ära elanud paljasjuhe õhukaabli vastu. Sellega seoses on vaja välja vahetada ka elektripostid. Töid teostab Imatra Elekter ja voolukatkestused on arvestatud väikese ajavaruga.

“Tavaliselt püstitame elektripostid vanade kõrvale, aga kahjuks pole siin võimalik seda teha, kuna on tiheasustus,” selgitas Imatra Elektri Lihula piirkonna meister Aivar Pärnpuu tööde pikemat kestvust. “Lisaks on postidele pandud kolm paari erinevaid liine, mis omakorda pikendab töid.”

Pärnpuu oletas elektripostide järgi, et eelmine süsteem pärineb kuuekümnendatest aastatest.

Pärnpuu andis elanikele soovituse, et nad ei avaks ilma erilise vajaduseta külmkapi ust. “Pole mõtet kontrollida, kas kapp on sulama hakanud või mitte, üldjoones ei juhtu külmkapiga selle ajaga midagi,” ütles ta.

Tööde maksumus jääb 7000 euro piiresse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz