Riigikogulane Suur läheb magistrantuuri

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa mees Riigikogus Neeme Suur läheb sügisest taas koolipinki nühkima, alustades magistriõpinguid Tallinna ülikoolis avaliku halduse erialal.

„Hakkan õppima haldusjuhtimist tsükliõppes. Kool käib õhtupoolikutel ja nädalavahetuseti,” ütles Risti sotsiaaldemokraat Suur. „Eks üks koormus tuleb juurde ja seda ma pelgan, aga millal siis veel? Kaua ikka edasi lükata.”

Neeme Suur on lõpetanud Maaülikooli loodusvarade kaitse ja kasutamise erialal. „Kuna võib arvata, et jään tööle oma praegusesse valdkonda, siis ei olnud loodusvarade valdkonna magistriõppesse mõtet minna,” ütles Suur.

Magistriõpe oli Suurel mõlkunud meeles aastaid. Konkreetne ajend tuli aga abikaasalt, kes sai meditsiinikoolist õenduse erialal rakendusliku kõrghariduse. „Olime rääkinud, et käime koolis kordamööda,” ütles Neeme Suur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jüts
11 aastat tagasi

Suur läheb kooli? Kes veel lähevad 1. septembril kooli, palun avaldage kogu nimekiri, miks selline diskrimineerimine!

kodanik
11 aastat tagasi

Kas meie riigikoguliikmete iga liigutus on uudis?

naljakas
11 aastat tagasi

naljakas et LE selle kohta uudist ei teinud kui riigikogulane Luik magistrantuuri lõpetas.

väga naljakas
11 aastat tagasi
Reply to  naljakas

kui laululuik magistratuuri lõpetas oli ta kõik oma säästud parteile annetanud