4

Riigikogulane Suur läheb magistrantuuri

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa mees Riigikogus Neeme Suur läheb sügisest taas koolipinki nühkima, alustades magistriõpinguid Tallinna ülikoolis avaliku halduse erialal.

„Hakkan õppima haldusjuhtimist tsükliõppes. Kool käib õhtupoolikutel ja nädalavahetuseti,” ütles Risti sotsiaaldemokraat Suur. „Eks üks koormus tuleb juurde ja seda ma pelgan, aga millal siis veel? Kaua ikka edasi lükata.”

Neeme Suur on lõpetanud Maaülikooli loodusvarade kaitse ja kasutamise erialal. „Kuna võib arvata, et jään tööle oma praegusesse valdkonda, siis ei olnud loodusvarade valdkonna magistriõppesse mõtet minna,” ütles Suur.

Magistriõpe oli Suurel mõlkunud meeles aastaid. Konkreetne ajend tuli aga abikaasalt, kes sai meditsiinikoolist õenduse erialal rakendusliku kõrghariduse. „Olime rääkinud, et käime koolis kordamööda,” ütles Neeme Suur.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jüts
jüts

Suur läheb kooli? Kes veel lähevad 1. septembril kooli, palun avaldage kogu nimekiri, miks selline diskrimineerimine!

kodanik
kodanik

Kas meie riigikoguliikmete iga liigutus on uudis?

naljakas
naljakas

naljakas et LE selle kohta uudist ei teinud kui riigikogulane Luik magistrantuuri lõpetas.

väga naljakas
väga naljakas

kui laululuik magistratuuri lõpetas oli ta kõik oma säästud parteile annetanud

wpDiscuz