Pensionärid käisid külas Harjumaa eakatel

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Külastasime laupäeval 11. augustil Läänemaa pensionäride ühenduse volikogu 14liikmelise delegatsiooniga Harjumaa eakate suvepäeva, mis toimus Ääsmae koolimaja pargis, mis on looduslikult väga kaunis koht.

Üllatas, et sissesõidu tee oli kaunistatud lilleklumpidega, kus olid põhiliselt roosid.

Kontserdi juhatas sisse Ääsmae seenoride tantsurühm, kes on kuulus mitte ainult Harjumaal vaid ka väljaspool Eestit, alles hiljuti saabusid nad Ungarist tantsufestivalilt. Ka teised kollektiivid olid hoolikalt valmistunud, tantsu, laulu ja ka sõnalisi ettekandeid oli huvitav vaadata, kuulata ja nii mõndagi kõrvataha panna.

Üllatuskülalisena esines pr Katrin Karisma, kes peale lõbusaid laule pani eakatele südamele, et nad rohkem mõtleksid endale, nüüd, kus nö elutöö on tehtud ja lapsed suureks kasvatatud.

Lõpuks jagati isetegevuslastele ja valdade pensionäride ühenduste esindajatele tasuta Eesti kirjandust.

Kogu ettevõtmise eestvedajaks oli Harjumaa pensionäride ühenduse kauaaegne juht pr Olvi Suurkütt, kes ka ise tantsib Ääsmäe tantsurühmas. Meie vastuvõtt oli väga soe ja sõbralik.

Meie poolt tervitasid Läänemaa pensionäride ühenduse esimees Reet Kaar ja Rõude külavanem Ants Maripuu, kes kutsusid harjukaid vastukülaskäigule meie suvepeole, mille peame 20. juulil 2013 Rõudes.

Koidula Sildre

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments