Kardisõitjad Aulik ja Kivi said teise koha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Andres Aulik. Foto Toomas Vabamäe
Andres Aulik. Foto Toomas Vabamäe

Sel nädalavahetusel võistlesid kardisõitjad Eesti meistrivõistluste punktide eest Rapla kardirajal, kus Andreas Aulik ja Kairo Kivi tulid teiseks.

Gear Racingu värvides klassis Cadet võistlev pesamuna Andreas Aulik sõitis laupäevases finaalsõidus välja oma selle hooaja parima tulemuse. Stabiilse ja puhta sõiduga edestas ta kõiki konkurente peale ühe.

Micro klassi esikoha eest võistelnud Robin Särg pidi Rapla võistluse finaalsõidu kahjuks jätma pooleli mootori tehnilise rikke tõttu.

Klassis Rotax Max on alates hooaja algusest noolinud poodiumikohti Kairo Kivi. Ags Racingut esindav Kairo näitas viimasel etapil tohutut võitlusvaimu. Eelsõidu stardijärgne esimene kurv kukutas Läänemaa esinadaja neljandalt kohalt viimaseks, kuid see ei seganud Kivi. Järgnev oli kõigi pealtvaatajate maiuspala. Konkurentide püüdmine, julged möödasõidud, kiire reageerimine igas olukorras, ja puhas sõit on märksõnad, millega võiks kirjeldada klassi Rotax Max eelsõitu. Tänu eelloetletule tõusis Kivi eelsõidu lõpuks teiseks. Samas järjestuses alustati ka finaali, kus Kairo Kivi suutis olla kavalam ja säilitada oma positsiooni kuni ruudulise lipu langemiseni.

Kui sõita on veel kaks Eesti meistrivõistluste etappi, säilitas Robin Särg klassis Micro esimese koha ja Andreas Aulik tõusis klassis Cadet üheksandale. Kairo Kivi hoiab kinni kolmandast kohast klassis Rotax Max.

Reimo Särg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments