Kaotsiläinud taksikoer leiti Facebooki abil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Teisipäeva õhtul Taebla-Kirimäe-Martna tee pealt leitud taksikoera leidis pererahvas üles Facebooki abil.

Möödasõitjad korjasid noore pikakarvalise taksikoera üles Taebla-Kirimäe-Martna metsavahelise tee pealt 7. augusti õhtul. Esialgu käisid nad koera näitamas lähedal asunud taludes, aga seal koera omanikku tuvastada ei õnnestunud.

Siis panid leidjad kuulutuse koos fotoga taksiklubi foorumisse, millest see läks Facebooki.

“Tundub, et kõik on korras ja õhtul tullakse taksile järele. Facebooki kaudu leiti omanik üles,” ütles koera leidja täna Lääne Elule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Külli, üks Jõmmu leidjatest
11 aastat tagasi

Kahe päeva jooksul kutsa kodu otsides tutvusime Kirimäe ja Maalse kandi elanikega ning kuulutusi sai tublisti üles riputatud. Ettevõtmine kujunes üle ootuste sotsiaalseks ja ilmaringi laiendavaks:) Aitäh kõigile abilistele – tundmatule jalgratturile, Annele, Üllele, Joonasele, sealtkandi peredele ning lahketele veterinaaridele Haapsalus ja Kirimäel! Taksikutsa Jõmm sai täna õhtul lõpuks oma päriskoju. Oli peremehe tuleku üle ülevoolavalt õnnelik. Pärast kiiret toibumist kihutas aga joonelt meie küla naistesse, tulejutt taga ja mina omanikuga kannul. Ta juba päeval kippus sinna – kui rihma kaelast ära sai, kasutas kohe juhust ja kordas oma kadumisetegu. Naabertalu juures tuli vilistamise peale ikka õnneks tagasi. Juba valmistusin… Loe rohkem »