Müristajad korraldasid mootorrattanäituse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Üks klubi ehteid Kawasaki Vulcan. Foto Tarmo Õuemaa

Täna hommikust saavad Valge Daami päevadele tulnud tehnikahuvilised Haapsalu kultuurikeskuse ees tutvuda Läänemaa mootorrattaklubi Müristaja mootorratastega.

“Rattaid on üle kahekümne, aga praegu on veel hommik, neid tuleb päeva peale juurde,” ütles MC Müristaja president Meelis.

Koos klubikaaslaste Heiko ja Kaidoga rehkendas Meelis, et tegemist on juba neljanda Läänemaa mootorratturite kokkutuleku ja rataste väljapanekuga.

“Rattaid on igat marki, tavalistest poeratastest ümberehitatuteni,” rääkis klubi asepresident Kaido. “Need ümberehitatud ongi kõige huvitavamad.

“Kõige edevam on valge Kawasaki Vulcan kohe tee ääres,” pakkus Heiko. “Selles masinas on kõige rohkm käsitööd.”

Kõige uuem eksponaat on juunis ostetud BMW.

Rattas seisavad kultuurimaja ees õhtuse Vaiko Epliku ja Eliidi kontserdini, kinnitasid MC Müristaja mehed.

Kell kaksteist päeval algab Vaba tänava parklas Biker24 stunt-teami ja Timo Tasuja show. “Seda tasub kindlasti vaadata,” soovitas Meelis.

MC Müristaja on kaks aastat vana klubi, aga see on eelmise, juba 2002. aastal loodud klubi järeltulija. “Lõpetasime eelmise ära, vahetasime värve ja nime. Vana klubi nimi oli Pärapõrguinglid. See on selline, et oleks võinud tekitada igasuguseid väljakutseid,” selgitas Meelis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Tore näitus oli ja eks rattaid olnuks rohkem,aga nii mõnigi ratas jäi kindlasti tulemata seepärast,et samal ajal on palju muid üritusi…..igale poole ei jõua.