Peraküla simman tuleb tänavu näidendita

Kylaline

info@le.ee

Peraküla rand. Foto: puhkaeestis.ee
Peraküla rand. Foto: puhkaeestis.ee

Laupäeval Nõva vallas peetaval Peraküla simmanil sel aastal kohalike tehtud näidendit ei näe, lavale jõuab Sepo Seemani juhitav eeskava. Lisaks esineb ansambel Kala.

Simmani korraldaja Pille Heinleht ütleb, et igal aastal näidendit teha lihtsalt ei jõua. Mittetulundusühingus Peraküla teater valminud etendustes on varem kaasa teinud poolsada inimest. Nõva valla üht suurimat üritust peetakse juba 1998. aastast.

Järgmiseks suveks annab Heinleht aga teatrilootust. “Plaanis oli juba sel aastal, aga jäime ajahätta,” tõdes korraldaja ja Peraküla teatri esinaine.

Teatritegemisse tahetakse kaasata võimalikult palju kohalikke noori, see omakorda sõltub sellest, kauaks noored Nõva valda paigale jäävad.

Publikupuudust samal nädalavahetusel Haapsalu toimuvate Valge Daami päevade tõttu Heinleht ei karda. “Oma seltskond tuleb ikka kohale. Ilusate ilmadega on rahvas alati Nõval,” kommenteeris Heinleht.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments