Lääne Elu paberleht 2. augustil

Madiken

madiken@le.ee

Hullo külakeskuses käivad viimistlustööd. Varsti saab sisse kolida. Foto Arvo Tarmula
Hullo külakeskuses käivad viimistlustööd. Varsti saab sisse kolida. Foto Arvo Tarmula

Kolledž on hädas õpetaja eriala kohtade täitmisega

Haapsalu kolledžis saab tasuta omandada klassiõpetaja eriala kümme sisseastujat, kuid eilseks oli õppima tulekut kinnitanuid vaid kolm. „Me oleme klassiõpetaja õpet kolledži staarõppekavaks nimetanud — Eesti kontekstis kvaliteedi mõttes väga heal tasemel,” ütles Tallinna ülikooli arendusprorektor Eve Eisenschmidt.

Seitse müüti elektriturust

Tulevast aastast avaneb elektriturg Eesti eratarbijaile jaoks. Eesti Energia juhatuse liige Margus Rink võtab ette seitse levinud müüti ja jagab selgitusi, mida vaba turu elekter inimestele tegelikult toob.

Daam toob tänavu Haapsallu aegade suurima laada, pitsipäeva ja linna esimese akordioniorkestri

Tänavune Valge Daami laat toob Haapsallu kauplejaid rohkem kui kunagi varem, mullusest on müügimelu suurem kolmandiku. Tänavune laat on korraldajaile peamurdmist valmistanud: üle aegade suurima osavõtjate hulgaga laat sattus samale ajale vanalinna tänavate ehitustöödega.

Hullo külakeskus sai valmis

„Kuuldavasti kohe–kohe saab valmis, nii et võiks hakata kolima. Ainult treppi ei ole veel. Võib–olla on mõni liist ka puudu,” sõnas Vormsi vallasekretär Eidi Leht. Paari nädala pärast plaanivad vormsilased avada multifunktsionaalse külakeskuse, mille ehitus läks maksma üle poole miljoni euro.

Lihula valmistub lilltikandipeoks

Pühapäeval peetakse Lihulas taas lillkirjafestivali, korraldajad tahavad menukaks osutunud tikkimispeo muuta traditsiooniks.

Eesti aastal 2011 — tööstus kasvas, töötus vähenes, kuid ebakindlus jäi püsima

Vähem kui nädal tagasi esitletud „Eesti statistika aastaraamatu” sissejuhatus annab pildi Eesti tööstus– ja sotsiaalvaldkonnast.

Variku–Nõva rattasõidu võitsid Klippberg ja Kasela

Rakser Rannarootsi rattasõitude III etapp Variku–Nõva rattasõit pakkus avastamisrõõmu, aga ka teravat konkurentsi ja Läänemaa jalgrattaspordi tipptaset.

Kergejõustiklased said Saksamaal 11 esikohta

Haapsalu kergejõustiklastest osales 23.–28. juulil Saksamaal Rendsburgi rahvusvahelistel noortemängudel 10 sportlast, kellest ükski ei tulnud koju medalita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
meelis
11 aastat tagasi
Reply to  Madiken

http://www.laanlane.ee/article/haapsalu-linnaliinide-marsruut-muutub
Nagu eelolevast tekstist võib lugeda, pidid kaevetööd algama 25 juunil, kuid algasid 2 juuli e. nädal hiljem, seda nädalat ongi praegu väga vaja, et kaevetööd lõpetada ja vanalinn valge daami päevadeks korda saaks.
Eriline tase oli ka pressiteate see osa, kus kirjutati, et Saue tn. muutub liiklus vastupidiseks 18 juunist, pressiteade ise väljastati 20 juunil ja põhjust liikluse vastupidiseks suunamseks ei olnud ju enne 25 juunit e. enne kaevetööde algust aga näe, linna kodukal, läänlases ja lääne elus läks tekst läbi ja keegi ei lugenud seda MÕTTEGA.

meelis
11 aastat tagasi

Aga miks algasid vanalinnas ehitustööd kuulutatust nädal aega hiljem??? Kas on keegi seda uurinud ja ehitaja vastu sanktsioone esitanud???