Äsja avatud Haapsalu ainsas nahatöötoas valmivad ka eritellimused

Kylaline

info@le.ee

Virve Laansalu oma vastavatud nahatöötoas. Foto: Arvo Tarmula
Virve Laansalu oma vastavatud nahatöötoas. Foto: Arvo Tarmula

Eelmisel teisipäeval avas Karja tänaval uksed Haapsalu ainus nahatöötuba. Parandustööde kõrval valmivad nahaateljees ka eritellimused.

Muuhulgas saavad soovijad tellida enda soovi järgi valmistatud raha- või käekoti, töötoa pidaja Virve Laansalu aitab huvilisel luua ka kotikavandi.

Laansalul oli sarnane äri Haapsalus juba kümme aastat tagasi, vahepeal pidi ta isiklikel põhjustel ateljeepidamises pausi tegema.

Varem autosõiduõpetajana töötanud naine teeb kõik nahatööd käsitsi. “Kallist köösnerimasinat Haapsalus pole,” ütles Laansalu.

Enne Laansalu ateljee avamist pidid Haapsalus nahatöödega hakkama saama õmblejad ja kingsepad.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
velvet22
11 aastat tagasi

Minule tegi ta 5 aastat tagasi rahakoti, millel ka minu nimi peal. Olen väga rahul ja soovitan teistelegi, sest tean, et ta teeb oma tööd südamega.

Mammi
11 aastat tagasi

Minul on kogemus olemas, proua valmistatud käekotid kestavad tänaseni ja on väga moekad. Soovitan! Minu mäletamist mööda saab ka naturaalnahast kasukaid tema juures kohendada lasta. Jäin küll väga rahule ja hinnad olid ka väga mõistlikud arvestades seda, et tegemist on käsitööga.