Reedel toimub Vormsis Rumpo poolsaarel loodusretk

Kylaline

info@le.ee

27. juulil algusega kell 16.00 toimub loodusretk Vormsi maastikukaitsealal Rumpo poolsaarel.

Huvilisi oodatakse kogunema Rumpo külla kaitseala teabetahvli juurde. Kavas on tutvumine poolsaarel kasvavate samblike ja taimedega (juhendavad sambliku-uurija Ave Suija ja botaanik Marje Loide), Vormsil peatuvate ja pesitsevate lindude vaatlemine (juhendab Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni looduskaitse juhtivspetsialist Marju Erit) ja arutelu poolsaare poollooduslike koosluste hooldamise ja taastamise teemal Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni kaitse planeerimise spetsialist Elle Puurmanniga.

Tänavu augustis möödub 25 aastat ajast, mil moodustati Rumpo taimestikukaitseala ja Rumpo poolsaar võeti looduskaitse alla. Praegu jäävad Rumpo poolsaar, Hullo lahe laiud ja madal rannikumeri Vormsi maastikukaitsealale.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments