Petangiklubi jäi veteranide mängudel teiseks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Möödunud nädalavahetusel Rakveres peetud 45. Eesti spordiveteranide mängude petangiturniiri segatriodele võitis tiitlikaitsja Läänemaa esindus teise koha.

Seekord tuli tunnistada Tallinna SVK I 13:2 paremust. Meie esindusvõiskonda kuulusid Mare ja Silver Kingissepp ning Maive ja Aivar Sein. 
Kokku osales kahepäevasel võistlusel 19 triot. 

1.juulil selgusid juunioride Euroopa meistrivõistluste katsevõistluste võitjad. Võidukasse võistkonda kuulus ka meie petangiklubi WICIA noorliige Ilmar Volmer.

Novembris, Gentis toimuvatel Euroopa MV-l esindab Ilmar Eesti Vabariiki koos tallinlastest petankeritega: Sten Olmre, Jorgen Vaga, Kaarel Mikk.

Sel nädalavahetusel (21.-22. juulil) selgub Jõhvis Eesti tugevaim petangiklubi, kellel on järgmisel aastal õigus esindada Eestit EuroCupil.

Läänemaa PK Wicia esindusmeeskonnale pakuvad konkurentsi Tallinna PK Kalev, Kohtla-Järve SHK, Jõhvi LTK Üks-Teist ja Mäetaguse SK. Aktiivsetest EPKLi liikmetest ei osale Kärdla, Tartu ja Valga klubid. Meievõistkonnas osaleval Silver Kingissepp (kapten), Mare Kingissepp, Egert Kingissepp, Kaspar Sein, Aivar Sein, Märt Lindsalu.

Marina Vallik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments