Pühapäeval toimub Haapsalu VII triatlon

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Hetk Haapsalu V triatlonist. Foto: Markus Sein
Hetk Haapsalu V triatlonilt. Foto: Markus Sein

Paralepa jalgrattaklubi korraldab pühapäeval, 22. juulil Haapsalu VII triatloni.

Haapsalu triatlon on rahvatriatlon ja põhidistantsi pikkuseks on ca 10% täispikast triatlonist: ujumine 350 m, maantee- või maastikuratas 20 km ja jooks 4 km.

Lastetriatloni distantsid on: 75 m ujumist, 2 km rattasõitu ja 400 m jooksu.

Triatloni stardid antakse Väikese viigi lõunakaldalt, samas paigas ka finišeeritakse.

Põhidistantsi start antakse ujumisega Väikese viigi lõunakaldalt kell 13.
Rattarada kulgeb Haapsalu linna tänavatel marsruudil Vaikne kallas, Lahe tänav, Õhtu kallas, Raudteetammi tee, Kiltsi tee, edasi kaks ringi ringil Männiku tee, Lihula maantee, Valgevälja tee, Kiltsi tee ja tagasi: Kiltsi tee, Raudteetammi tee, Õhtu kallas, Lahe tänav, Vaikne kallas.

Jooksurada kulgeb ümber Väikese viigi, joosta tuleb kaks ringi.

Lastedistantsi start antakse ujumisega Väikese viigi lõunakaldalt kell 12. Rattarada kulgeb ümber Väikese viigi, sõidetakse üks ring. Jooksurada on veekogu ääres, joostakse tähiseni ja tagasi.

Triatlonil võivad osaleda kõik 1998. a ja varem sündinud spordisõbrad, kes on piisavalt treenitud distantsi läbimiseks. Erandkorras lubatakse rajale ka nooremaid osavõtjaid treeneri või lapsevanema kirjalikul loal.

Osavõtuks saab registreeruda 20. juulil kell 17ni triatloniliidu kodulehel, võistluspäeval toimub registreerimine kell 10.30–12.30 stardipaigas.

Haapsalu triatlon on Läänemaa nelikürituse üks osavõistlus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments