0

Rein Sikk käis Kullamaal elu otsimas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ajakirjanik Rein Sikk kirjutab laupäevases Eesti Päevalehes sarjas “Elu võimalikkusest Eestis” oma käigust Kullamaa valda.

Sel sajandil enam kui veerandi elanikest kaotanud Kullamaa vallas kohtus Sikk vallavanem Jüri Otiga, Amanda puhveti omaniku Artur Artishiga, Linda ja Einar Pärnpuuga, Kullamaalt ära kippuva Triin Tõnismäega, lahkumisplaane mitte pidava Irene Lutsuga ja kohaliku Kärna Ärniga.

“Meil pole vajagi, et oleks palju rahvast! Nad ei mahuks ära,” ütles Reinu-Einari OÜ omanik ja vallavolikogu esimees Einar Pärnpuu Sikule.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz