0

Täna algab Roostal Battery Surfilaager 2012

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Täna pärastlõunal algab 14. Eesti surfielu suurfestival Battery Surfilaager, mis keskendub esimese suurüritusena Eestis loodust säästvatele teemadele.

Battery Surfilaager alustab täna nostalgiapäevaga. Meenutatakse surfi algusaegu ning vaadatakse surfifilme. Rannalaval esineb surfibänd Võõras. Õhtu lõpetab öökino, kus Eesti Film 100 raames esitleb filmi „Vasaku jala reede“ Andres Kõpper.

„Igal aastal läheb ka meelelahutusprogramm sisukamaks ning tegevust leiavad kõik pereliikmed. Soovitame heita pilk peale surfi ka muudele koolitustele, kus räägitakse rohelisest jalajäljest, nahahooldusest, tervislikust toitumisest ja veeohutusest. Laste päevakavast leiab samuti mänge, õpetlikke loenguid ning tantsutunde,“ ütles Surfilaagri peakorraldaja Kristel Vettik.

Surfilaagri väravad avatakse kell 15.00. Pileteid saab osta Ticketprost ja kohapealt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz