Kuldmedalist Liis Norkroos: Väiksemad koolid peaksid kindlasti alles jääma

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Selle nädala Maalehes räägivad oma tulevikust teiste kuldmedalistide seas ka Haapsalu gümnaasiumi abiturient Karmo Kuurberg ja Taebla gümnaasiumi abiturient Liis Norkroos.

Karmo Kuurberg ütleb Maalehele, et väga suuri plaane tal pole. “Igale poole sisse saaksin küll,” nendib ta.

Liis Norkroos räägib, et tahab minna Tallinna ülikooli romaani keeli õppima; kuna aga suvel ootab ees seiklemine Euroopas, võib ülikooli minek edasi lükkuda.

Norkroos arvab, et väiksemad koolid, kus kõigile jagub aega, peaksid kindlasti alles jääma.

“Elu koondub kõik Tallinna ümber, kurb on vaadata, kuidas maakohad välja surevad,” nendib ta. “Meil pole elu õnneks veel nii alla käinud kui paljudes teistes kohtades. Korraldatakse talguid ja pidusid. Siin on palju lapsi.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Osman
11 aastat tagasi

Ja mis siis selles f5igupoolest halba on, kui siiprtktatid ei saa enam pommimeisterdamise f5petusi, SATikrfcpteeringu muutmise f5petusi v. kurivara vene foorumitest lugeda ja brasiilia veebilehtedelt laadida?Varem vf5i hiljem peab ju mingi kord ka Internetti tekkima ja kompetentsed organid otsustama, mida sa tohid netist sikutada ja mida mitte.VA:F [1.9.13_1145](from 1 vote)

Gytha
10 aastat tagasi
Reply to  Osman

Until I found this I thugoht I’d have to spend the day inside.