Rannajalgpallur Priit Mäeorg näitab kindlat mängu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti rannajalgpallikoondises mängiva Priit Mäeoru kindlus palliplatsil jätkub – kohtumises maailma ühe parema koondise Šveitsi vastu lõi Kõmsilt pärit jalgpallur värava.

Eesti koondise viimased treeningmängud enne 1. juulil Moskvas algavat maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri peeti Šveitsis Baselis. Eesti mängis Šveitsi vastu kaks väga head mängu. Jaanilaupäeval peetud kohtumises tuli vastu võtta 4:5 kaotus – ühe värava lõigi Mäeorg –, kuid 24. juunil peetud kohtumine võideti 6:5.
See oli viimane proovikivi enne MM-kvalifikatsiooniturniiri, kus Eesti vastasteks on tugevad Rumeenia, Prantsusmaa ja Tšehhi.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments