0

Rannajalgpallur Priit Mäeorg näitab kindlat mängu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti rannajalgpallikoondises mängiva Priit Mäeoru kindlus palliplatsil jätkub – kohtumises maailma ühe parema koondise Šveitsi vastu lõi Kõmsilt pärit jalgpallur värava.

Eesti koondise viimased treeningmängud enne 1. juulil Moskvas algavat maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri peeti Šveitsis Baselis. Eesti mängis Šveitsi vastu kaks väga head mängu. Jaanilaupäeval peetud kohtumises tuli vastu võtta 4:5 kaotus – ühe värava lõigi Mäeorg –, kuid 24. juunil peetud kohtumine võideti 6:5.
See oli viimane proovikivi enne MM-kvalifikatsiooniturniiri, kus Eesti vastasteks on tugevad Rumeenia, Prantsusmaa ja Tšehhi.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz