Ajaleht Hiiu Nädal lõpetab ilmumise

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ajaleht Hiiu Nädal on teatanud, et lõpetab juulikuust ilmumise nädalalehena.

Edaspidi hakkab leht levima tasuta 12-leheküljelise väljaandena ja raadio Kadis suureneb Hiiumaa uudiste osakaal, seisab Hiiu Nädala kodulehel.

“Hiiumaa turg on tavapärase nädalalehe jaoks liiga väike ja me ei näe seal endisel viisil jätkates arenguvõimalusi,” ütles Hiiu Nädala vastutav väljaandja Gunnar Siiner.

Hiiu Nädala seniste tellijatega võetakse ühendust ja saamata jäänud lehenumbrid hüvitatakse.

Hiiu Nädal alustas ilmumist 2010. aasta augustis. Lehte andis välja täisühing Oma Saar, mille kahjum 2010. a lõpus oli üle kaheksa miljoni krooni, kirjutab Hiiu Leht. Oma Saare hiigelkahjumit on katnud Vjatšeslav Leedole kuuluv Holostovi Kinnisvarahalduse AS.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Urmas Lauri
11 aastat tagasi

Juba parem, nüüd on viide asjakohane 🙂

Urmas Lauri
11 aastat tagasi

Tulge nüüd mõistusele. Hiiu Nädal seda viimast lõiku küll kirjutanud pole. See on Hiiu Lehe rõõmujoovastuses hundirattaviskamine nii et alukad välguvad 🙂
Hiiu Nädala teade lehe kohta asub siin: http://hiiunadal.saartehaal.ee/index.php?content=artiklid&sub=1&artid=2892&sec=0